PA-Systeem

Bij mij op zolder staat een 2×150 Watt audiosysteem, welke uiteraard niet al te vaak gebruikt wordt.
Het gaat om de Lenco PA-1000 een compact pakket van 2 speakers met standaard een 4 kanaalsmixer en versterker, en in het zelfde pakket 2 microfoons met de benodigde kabels.
Visueel ziet het er niet zo best meer uit, maar functioneel werkt het uitstekend. Ook heb ik er een draadloze laravel microfoon bij. Een microfoon standaard en een microfoon tafelstandaard.

Af en toe wordt deze set in gezet voor lezingen, of voor vergaderingen van de kerk.

Omdat deze set meestal niets staat te doen, en het huren van een geluidssysteem voor sommige organisaties al gauw te duur is, wil ik deze (tegen een kleine vergoeding) ook beschikbaar stellen aan anderen. Sommige organisaties zal ik daarvoor zelfs geen kosten in rekening brengen.

Dus heb je een kleine (tot +/- 100 mensen) geluidsinstallatie nodig en heb je geen of weinig budget, neem even contact met met op dan kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Beamer

Op dezelfde wijze ligt er hier een beamer in de kast die vaker niet gebruikt wordt dan wel. Ook deze is al dan niet met een scherm en of projectietafel tegen geringe vergoeding voor anderen beschikbaar.

Ook hiervoor geld, neem even contact met me op, we komen er vast wel uit.