Iemand heeft mij genomineerd voor De Beste Netwerker van Nederland, een fantastisch initiatief dat de kracht van zakelijke connecties viert.

Dit initiatief erkent individuen die uitblinken in het verbinden van ondernemers, het delen van waardevolle kennis en het creëren van kansen. Als iemand die gelooft in de kracht van sterke zakelijke relaties, vind ik het een eer om genomineerd te zijn.

Als je gelooft in de waarde van sterke zakelijke relaties en als je vindt dat mijn bijdrage aan het netwerken opmerkelijk is geweest, zou ik het fantastisch vinden als je op mij zou willen stemmen.

Stemmen kan tot en met januari 2024. Jouw stem kan het verschil maken en ik zou het leek vinden als je een stem uitbrengt. (het liefst natuurlijk op mij)

Stemmen kan hier https://debestenetwerkervannederland.nl/.

Alvast bedankt!