Al een poosje heeft u hier geen nieuwe berichten meer gevonden. Dat is niet geheel zonder reden.

Het moge duidelijk zijn dat ik me ernstige zorgen maak over de ontwikkelingen in de GKv, dat is niet veranderd. Wat wel is veranderd is dat ik zelf geen lid meer ben van de GKv en wil voorkomen dat wat ik plaats wordt gezien als natrappen. Hoewel ik al zelden mijn eigen mening hier neer zette, en slechts berichten doorgaf die ik van belang vond, bestaat de kans dat dat gebeurd.

Een andere reden is dat ik in GK Zwijndrecht e.o. gekozen ben in het ambt van ouderling. U zult begrijpen dat dat in een zo’n uitgestrekte gemeente, en een jong beginnend kerkverband (GKN) veel van mijn tijd en energie vergt.

Aangezien ik niet veel meer deed dan het verzameld weergeven van berichten van anderen denk ik dat de toegevoegde waarde niet zo heel groot was. (wellicht was het makkelijker de berichten te vinden omdat ik ze bij elkaar plaatste)

Een ieder kan zelf de berichten ook vinden op internet. Ik zal mijn bronnen hieronder opsommen.

1. www.rd.nl
2. www.nd.nl
3. www.eeninwaarheid.info (inschrijven op nieuwsbrief mogelijk)
4. www.gereformeerdekerkblijven.nl (in schrijven op nieuwsbrief mogelijk)
5. www.werkenaaneenheid.nl
6. www.gereformeerdekerkennederland.nl

En natuurlijk de websites van de verschillende kerken.