Vandaag kreeg ik onderstaand bericht binnen:

Beste vrienden en bekenden,

 

Mijn nieuwe boek is gepubliceerd! Na veel uren van zwoegen achter mijn PC (een jaar in totaal Ongeveer)  is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op!

Ik heb mijn boek vanaf vandaag uitgegeven via Uitgeverij Heijink en daar is het onder andere ook te koop. Ik stel het op prijs als je deze mail naar vrienden wilt doormailen.

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:

‘Gereformeerd uit overtuiging zijn velen van ons door principiële keuzes of, en dat zal bij de meerderheid zo zijn, als gevolg van het opgroeien in een gereformeerd gezin, waarin we op een bepaalde leeftijd belijdenis gedaan hebben en vanaf dat moment zelf verantwoordelijk werden voor alles wat kerkelijk op onze weg zou komen.

Bij veel van ons is dat niet altijd vanzelf gegaan en is er door de loop van ons leven nogal eens wat voorgevallen wat zorgde voor twijfel, onrust, verdriet en misschien zelfs wel door het breken met een plaatselijke kerk en kerkverband.

Ik probeer in deze publicatie u en mijzelf te bevragen of genomen beslissingen ook nodig waren of dat wij misschien ook wel eens meer onszelf gezocht hebben dan de Here. Het gaat hier om wat Christus vraagt (eist) van ons in Zijn Woord en wat wij daarmee hebben gedaan. Is Gods Woord ook de bron en kracht van uw leven? In de publicatie wordt de inhoud ondersteund door een aantal preken.’

Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek.
Het is te koop op http://heijink.mijnbestseller.nl/magento/gereformeerd-uit-overtuiging-maar2.html voor € 18.95  (E-book € 14.5).

Met vriendelijke groet,

Jan Odding

Ik  deel het via mijn website om zo zoveel mogelijk mensen te bereiken.