4 juni… vandaag 31 jaar geleden begon het avontuur van mijn leven.

4 juni 1990 het was tweede pinksterdag. In de ochtend werkten we in de kas, we sneden de anjers voor de veiling. Ik vertelde dat ik op dat soort dagen altijd probeerde iets te gaan doen maar nog niet wist wat ik deze dag zou gaan doen.
Ik ging naar huis, onder de douche, eten.
De telefoon ging, mijn vader nam op: Johan, ‘t is voor jou.

Maartje belde mij om te vragen of ze met me mee mocht.

Zo gingen we die middag naar Madurodam en ging ze daarna mee naar het huis van mijn ouders om mee te eten. Deze keer niet als de vriendin van mijn zus, maar als die van mij, ze kreeg van mijn moeder direct een andere plek aan tafel.
Vanaf dat moment zagen we elkaar meerdere keren per week.

Zij is de wind onder mijn vleugels. Echt een aanvulling en ondersteuning.
Zij is de moeder van onze kinderen.
Zij is degene die de boel draaiende houdt.
De liefde van mijn leven. 💖

#trouw #liefde