Beste vrienden en familie,

Ik hoop dat deze boodschap jullie in goede gezondheid bereikt. Ik wil jullie graag op de hoogte stellen van iets bijzonders waar ik deel van uitmaak en waar ik enthousiast over ben. Dit jaar heb ik besloten deel te nemen aan de HomeWalk.

29 en 30 juni zal ik samen met mijn team Vrijheid Blijheid in 24 uur 120km wandelen om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Den Haag.

Het Ronald McDonald Huis Den Haag biedt een warme en huiselijke omgeving aan ouders van zieke kinderen die worden behandeld in het Juliana Kinderziekenhuis. Hierdoor kunnen gezinnen dicht bij elkaar zijn, zelfs tijdens moeilijke tijden. Het is een plek van troost, steun en hoop voor families die door uitdagende momenten gaan.

Om dit goede doel te ondersteunen, heb ik me ingeschreven voor de HomeWalk, een wandelevenement waarbij deelnemers kilometers afleggen om geld in te zamelen. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om het Ronald McDonald Huis Den Haag te ondersteunen en te zorgen dat ze hun belangrijke werk kunnen voortzetten.

Ik zou het enorm waarderen als jullie me willen steunen in deze inzamelingsactie. Zelfs de kleinste bijdrage kan een groot verschil maken in het leven van deze gezinnen. Jullie kunnen doneren via mijn persoonlijke pagina https://www.homesportevents.nl/homesporter/johan-wiegel

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie een positieve impact te maken en bij te dragen aan het welzijn van deze gezinnen. Dank jullie wel voor jullie steun en genegenheid.

Met vriendelijke groet,

Johan