In de nieuwsbrief van ééninwaarheid.nl vond ik onderstaande persbericht:

Goes, 28 september 2010
Zondag 5 oktober aanstaande hoopt ds E. Hoogendoorn van de Ichtusgemeente uit Kampen voor het eerst voor te gaan in het Calvijn college in Goes.
Sinds enkele weken komen een aantal verontruste broeders en zusters uit de Gereformeerde kerk (vrijgemaakt) bij elkaar in zondagse samenkomsten. Velen van hen hebben zich met pijn in het hart moeten onttrekken aan de opzicht en tucht van de kerkenraad van de plaatselijke GKv gemeente. Dit omdat het gesprek over de richting van de kerkelijke gemeente met de kerkenraad voor de vakantie definitief beëindigd was. Onder de naam ‘Vliedberggemeente’ hoopt men zich op termijn aan te sluiten bij het voorlopig kerkverband, dat ontstaat door het uittreden van zelfstandige gemeenten uit de GKv.

Plaats: Calvijn college
Klein Frankrijk 19 Goes
Tijden : Iedere zondag om 9:30 uur en 16:30 uur

Voor meer informatie:
Dhr. H.Metske
Tel: 0113250302
Mail: vliedberggemeente@gmail.com