Dat zou ik wel eens vanuit de lucht willen zien…..

Gister had mijn moeder dus een verrassing voor mijn vader Kees Wiegel geregeld. Ik mocht mee voor de uitvoering.
Hij wist van niets.

Terwijl wij in de auto onderweg zijn rijden we langs de zandhopen die zijn neergelegd om de A16 door te kunnen trekken.
Hij vertelt mij dat hij het traject heeft bekeken, geprobeerd heeft of google maps hem wijzer kon maken. Maar hij kon zich toch niet echt een voorstelling maken van hoe dit er dan uit zou gaan zien. Dat zou ik wel eens uit de lucht willen bekijken.
En juist op de moment naderen wij de afslag richting . Mijn reactie is “dat gaan we dan maar eens doen” terwijl ik de richting wijzer aanzet en de afslag neem.
Heel even viel hij stil.

Ik had het niet geregeld dus wist ook niet precies wat de bedoeling was. We werden door Sand Air netjes bij de poort opgehaald met een elektrisch karretje (mijn vader is slecht ter been)en bij het vliegtuigje gebracht.
Bleek dat hij ook nog zelf invloed had op de route.

We hebben het traject van de A16 van bovenaf bekeken en als extra een rondje dwars over het centrum van Rotterdam.

Ik zal deze dag niet snel vergeten, wat heeft hij genoten. Bijgevoegde afbeelding geeft voor mij de vlucht weer. Mijn vader die geniet van alles wat er te zien is.